Minusta

Olen rakastanut leipomista pienestä asti. Vuonna 2013 valmistuin kokiksi, ja sen jälkeen olen työskennellyt vuosia ravintola-alalla. Yritykseni Catering HannaEmilian perustin 2020.

Valmistan laaturuuat ja -leivonnaiset yritykseni ehdoilla suunnitellussa kotikeittiössäni Kellokosken kupeessa, Hyökännummella.

En koskaan tingi hyvästä mausta. Minulle herkullisuus ja perinteinen kauneus ovat sydämen asioita kakkuja tehdessä.

Bravuurini ovatkin makeat kakut, voileipäkakut sekä riistaruuat.

Kotikeittiön ulkopuolella minut voi bongata Järvenpään jäähallin kahviosta, koirien kanssa ulkoilemassa tai jopa metsästämässä!

Kerron mielelläni lisää itsestäni ja pohdin kanssasi juuri sinun tilaisuuteesi sopivan tarjoilukokonaisuuden.